- Vi er sultne foran møtet med City

Joe Allen sier at tabelltopp og ny kontrakt for Luis Suarez har gitt alle spillerne på Anfield et løft, og nå ønsker man fortsatt å kjempe i teten av Premier League.

- Vi ligger på toppen av tabellen og det er en herlig følelse, sier Joe Allen til Liverpool Echo.

- Vi har en spiller i Luis Suarez som leverer uke etter uke og det er et tegn på at han er en spiller av verdensklasse. Han synes å score når han vil, skaper mål og som lag avgjør vi kamper.

- Hans nye kontrakt var et enormt løft for alle oss spillerne. Det syntes å bli avgjort virkelig fort, noe som viser hvor mye Luis ønsker å være her. Det er fantastiske nyheter for klubben og supporterne, det er den type signal du ønsker å sende ut hvis du skal tiltrekke deg store spillere.

- Det er en stor utfordring, men noe vi ser fram til, fortsetter Allen angående julekampene og ikke minst møtet med Manchester City 2.juledag. – I den formen vi er har vi definitivt planer om å reise til Man City for å få et positivt resultat.

- Man City har en utrolig statistikk på hjemmebanen, noe Chelsea også har, men statistikk er til for å brytes.

- Vi har en ambisiøs tropp og det er mye besluttsomhet og sultne spillere som ønsker å oppnå noe med denne klubben. Med den historien som denne klubben har er det ingen grunn til at vi ikke skal være med å kjempe i toppen av tabellen.

- Blåkopien som klubben har satt opp de siste par årene har vært å bygge et ungt lag som vokser sammen, bli kollektivt bedre og nå spiller sin beste fotball. Signalene er gode for at vi kan greie å holde det gående.

- Selv er jeg takknemlig for at jeg nå har fått muligheten til å bli involvert i noen vanskelige kamper, men også det å få være en del av et lag som presterer sammen og ikke minst vinner kamper. Det har vært et stort løft for meg personlig.

- Det var viktig å notere seg for enda en hjemmeseier, og nå er vi klare for utfordringen som de to neste kampene vil bringe.