- Vi fikk som fortjent

Joe Allen innrømmer at Liverpool fikk som fortjent da de røk ut av FA-cupen for League One-klubben Oldham.

Dette var første gang Liverpool tapte en FA-cupkamp mot et lag to divisjoner under dem eller mer siden de ble ydmyket av Non League-klubben Worcester City i 1959.

- Alle i garderoben var fullstendig i sjokk etter kampen, sier Joe Allen til Liverpool Echo.

- Dette er den verste følelsen du kan ha i fotball. Dette er den type kamper der du må beholde konsentrasjonen gjennom hele kampen, men vi startet alt for dårlig, innrømmer midtbanespilleren.

- Å slippe inn tre mål på den måten vi gjorde var utrolig skuffende. Vi ønsket å gjøre det bra i FA-cupen, men nå er vi ute, slår han fast.

- Jeg tror ikke vi undervurderte dem. Jeg sier ikke dette av manglende respekt for Oldham, men når du blir slått ut av et lag fra League One er det definitivt noe som har gått galt et eller annet sted.

- Dette tapet sårer oss, og vi føler med fansen. Når du representerer Liverpool, representerer du også dem. Nok en gang møtte de opp i tusentall, og reiste hjem svært skuffet.

Allen gjorde sitt første mål for Liverpool da han reduserte til 3-2 ti minutter før slutt, men finner liten trøst i dette.

- Jeg klarer ikke å glede meg over scoringen. Den er nesten helt irrelevant. Nå som vi er ute, betyr den ingenting. På det tidspunkt jeg gjorde den ga det oss en sjanse til å komme tilbake i kampen, men vi klarte ikke å gjøre ett mål til.

- Vi spilte bedre i annen omgang, etter at Steven Gerrard og Stewart Downing kom inn. Stevie hadde et skudd som traff tverrliggeren, og det oppsummerte vår dag på mange vis.

- Vi slapp inn billige mål. Du kan ikke gi noe lag en 3-1 ledelse på denne måten. Det ble for mye å ta igjen.

Brendan Rodgers gjorde seks endringer på laget fra forrige helgs storseier over Norwich, men Allen vil ikke bruke det som noen unnskyldning.

- Vi stilte uansett med et veldig sterkt lag. Manageren gjorde noen forandringer, men for oss som kom inn var dette en sjanse til å imponere ham og spille seg til en fast plass på laget. Mange av spillerne vil være skuffet over egen innsats, og at de ikke tok vare på sjansen de fikk.

Liverpool må nå ta samling i bånn foran de viktige ligakampene mot Arsenal og Manchester City denne uken.

- Vi må bare stå på videre. Vi har to enormt viktige ligakamper, og vi må finne tilbake til det spillet vi har levert nylig. Ligaformen vår har generelt sett vært god. Vi må legge dette bak oss, og fokusere på å plukke poeng og klatre på tabellen.