- Vi går for seier

David Moyes sier at Everton har som mål om å spille i Europa til neste sesong. Da må en prøve å vinne de kampene som er igjen, også mot Liverpool på Anfield.

- Det at vi har mulighet til igjen å komme foran Liverpool på tabellen viser at vi er i stand til å kjempe i toppsjiktet, svarte David Moyes på dagens pressekonferanse, da han ble minnet på at det kan bli andre sesongen på rad hvor de blå ender foran de røde på tabellen.

- Vi har hatt en bra og solid periode nå mot slutten av sesongen, slik som Liverpool har hatt det. Vi er i bra form og det er klart at vi vil prøve å spille oss til en plass i Europa neste sesong.

- Skal vi greie det må vi kanskje ha noe hjelp, og vi må utvilsomt vinne kamper selv. Den neste kampen er mot Liverpool og vi vil prøve å vinne den.

- Disse kampene (mot Liverpool) har blitt litt mer åpne de siste årene. Du har ikke anledning til å takle like mye som du kunne tidligere, men jeg forventer at det fortsatt vil være stor innsats.

- Brendan Rodgers er en ung manager som har kommet til en veldig stor klubb. Det vil ta tid for ham til å etablere seg og jeg sikker på at han er klar over størrelsen til Liverpool Football Club og hva som kreves.

- Jeg synes de har handlet bra. De har hentet inn noen unge spillere og de prøver å bygge for fremtiden med et ungt lag. Jeg synes Brendan har gjort en god jobb.