- Vi hadde fortjent mer enn ett poeng

Brendan Rodgers mener at hans lag hadde fortjent å få med seg mer enn det ene poenget de fikk i dagens målløse forestilling mot West Ham på Anfield.

Liverpool skapte flere sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål. Nærmest var de da et skudd fra Steven Gerrard ble blokkert på målstreken av James Tomkins.

- Vi er veldig frustrerte. Vi klarte ikke å ta de tre poengene som jeg syntes vi mer enn fortjente. Vi presset fra første minutt av, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse etter kampen.

- Jeg syntes viljen i spillet vårt var god, og vi viste kvaliter som kom oss i gode posisjoner. Vi må gi honnør til West Ham. Jeg syntes de forsvarte seg svært, svært bra. Deres blokkeringer og måten de ofret seg på var beundringsverdig.

- Det var en kamp der du enten måtte score et tidlig mål for å åpne ting opp, eller så trengte du litt flaks for å få et mål.

- Når vi satte ballen i mål ble scoringen dessverre annullert for offside, men etter å ha sett reprisen er det bare å slå fast at Daniel Sturridge åpenbart var onside. Vi trengte den scoringen for å få åpnet opp kampen.

- Spillernes prestasjon var veldig god. De ofret seg og konsentrerte seg på strålende vis, men dessverre klarte vi ikke få målet som kunne ha ført til to eller tre mål til.

Philippe Coutinho spilte en ny imponerende kamp, og ble kåret til Liverpools beste av liverpool.no.

- Den lille mannen har magi i fotballstøvlene. Han er en vidunderlig tekniker. Jeg tror også alle beundrer hans ydmykhet, og hvordan han jobber for laget. Han ønsker ballen hele tiden, og er villig til å utsette kroppen sin for hardt arbeid og kjemping.

- Jeg syntes flere av spillerne over hele banen presterte bra i dag. Jamie Carragher og Daniel Agger kontrollerte Carlton Cole veldig bra, og nøytraliserte dermed en stor trussel. De to sidebackene forsøkte å bli med fremover for å presse deres vinger bakover. Midtbanen hadde god kontroll på kampen, og på topp skapte vi sjanser, men vi klarte bare ikke å score.

- Det var en god prestasjon over hele banen. Det var en god laginnsats, men vi manglet scoringen som kunne ha ført til ett eller to mål til.

Liverpool forblir dermed på sjuendeplass seks kamper før slutt.

- Målet vårt er veldig enkelt, egentlig. Vi ønsker å komme så høyt på tabellen som mulig.

- Dette var en kamp vi ønsket å vinne. Formen vår her på Anfield har blitt bedre og bedre hele tiden. Vi elsker å spille her. Supporterne støtter spillerne. Du ser det på vårt spill at vi stoler på oss selv, får spillere i angrep og offensivt spiller vi veldig bra.

- Vi hadde kontroll på West Hams kontringer. Unge Jarvis har gjort det veldig bra for West Ham denne sesongen, men vi kontrollerte den trusselen og vi hadde også kontroll på langballene deres.

- For oss handlet det om å få tre poeng for å ha fortsatt fremgang. Vi klarte ikke det, og måtte nøye oss med ett poeng.

- Men målet er fortsatt det samme. Vi ønsker å avslutte sesongen sterkt og med tro på oss selv. Vi ønsker å fortsette med bra prestasjoner, og så får vi ser hvor det tar oss i ligaen. Vi vet vi har et godt utgangspunkt foran sommeren. Forhåpentligvis starter vi neste sesong mye bedre enn vi startet denne.