- Vi har en sterk tropp

Joe Allen mener at storseieren over Tottenham er et bevis på at Liverpool har en sterk tropp denne sesongen.

5-0 på White Hart Lane kom uten den skadede trioen Steven Gerrard, Daniel Sturridge og Jose Enrique. Før kampen fryktet mange at Liverpools midtbane ville bli for lett mot Spurs.

- Vi håpet på en prestasjon som dette. Vi hadde selvtillit før denne kampen etter to gode resultater, ikke minst siden en kar som Luis spiller så bra, noe også hele laget gjør, sier Allen til Liverpoolfc.com.

- Vi trodde virkelig at vi kunne vinne denne kampen. Vi visste at vi ville savne Steven, men vi viste trolig at vi har en sterk tropp, spesielt på midtbanen, fortsetter waliseren.

- Alle sto frem i denne kampen, og ga svar på spørsmålene som tvilerne trolig stilte før oppgjøret. Det var en god følelse å gjøre det.

- Det er alltid flott å vinne på hjemmebane, men vår hjemmeform har vært god. På bortebane derimot, har vi vært litt ustabile. Så dette var spesielt hyggelig for oss. Forhåpentligvis var dette et vendepunkt når det gjelder vår borteform.

- Vi kommer selvsagt til å feire denne flotte seieren, men så skal vi krumme nakken foran en tøff periode, og sørge for at vi tar så mange poeng som mulig.

Liverpool har gjort 14 mål på sine tre siste kamper, og tatt ni poeng av ni mulige.

- Det kommer av medgangsbølgen som bygger seg opp når du spiller bra, vinner kamper og scorer mål. Du føler du kan score på hvilken bane som helst. Det hjalp oss utvilsomt at vi var stinne av selvtillit foran besøket på White Hart Lane.