- Vi har fått en god plattform

Daniel Agger mener at Liverpools poengrike sesongstart gir grunn til optimisme for et lag som pleier å være sterke etter nyttår. Dansken filosofisk til egne spillemuligheter.

- De siste sesongene har vist hvor viktig det er å ikke komme på etterskudd, sier Daniel til Liverpools hjemmeside. – I de siste sesongene har vi vært gode i andre halvdel og tatt mange poeng.

- Forhåpentligvis kan det samme skje denne sesongen, og med vår gode start har vi fått en god plattform.

- Vi hadde to tøffe kamper i forrige sesong mot West Brom, men vi syntes vi skulle ha fått mer ut av dem, fortsetter midtstopperen etter at det ble 0-5 på de to ligakampene mot ettermiddagens motstander i 2012/13.

- Vi vet at vi må være på vårt beste for å vinne mot dem, selv på hjemmebane. De er et vanskelig lag å slå og denne sesongen har de forandret litt på stilen og blitt mer direkte, slik at vi har arbeid å gjøre.

- Det overrasker meg ikke at Steve Clarke gjør det bra der. Han er en smart trener og en av de beste jeg har arbeidet sammen med. Jeg har bare godt å si om han og han var bra for meg da han ser på fotballen slik jeg gjør det.

Et av de store spørsmålene angående Liverpools lagoppstilling er når visekaptein Daniel Agger vil være tilbake på laget igjen, men 28-åringen bare trekker på skuldrene når det temaet bringes på bane.

- Jeg må bare fortsette å gjøre det jeg alltid har gjort. Jeg gir alltid det jeg kan og kan ikke gjøre noe mer. Det er ikke opp til meg, det er opp til manageren og jeg kan ikke kontrollere det – jeg kan bare gjøre mitt beste.