- Vi har god tid

Brendan Rodgers er ikke bekymret for at spillerne hans skal bli hundre prosent klar til oppgjøret mot Manchester United, etter at de spilte 120 minutter mot Notts County.

Spillere som Steven Gerrard, Glen Johnson og Daniel Sturridge spilte samtlige minutter av Liverpools 4-2 seier mot Notts County. Daniel Agger har slitt med en liten skade, men spilte 110 minutter. Brendan Rodgers er ikke bekymret for at spillerne hans skal være helt klare til kampen mot Manchester United på søndag.

- Vi har nok av tid for at spillerne skal komme seg. Det var planen at vi skulle sette inn noen av seniorgutta, og vi visste det ville være nok av tid til å komme til seg etter kampen, og for å gi noen av våre unggutter en nyttig erfaring med å spille i en obligatorisk kamp. Jordan Ibe er 17, Raheem er 18 og Andre Wisdom er 20 år gamle, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Det vil gå bra med alle. De vil bli klare, og vi er spent foran kampen på søndag. Vi vil undersøke skadene i morgen, og se hvilke spillere vi har tilgjengelig.