- Vi har ikke akseptert noe bud fra LFC

Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen bekrefter overfor Romsdals Budstikke at MFK ikke har akseptert noe bud fra Liverpool på Vegard Forren, slik TV2 hevdet tidligere i kveld.

Etter det liverpool.no erfarer har Liverpool FC rett og slett ikke lagt inn noe bud på Forren ennå, selv om midtstopperen er invitert til å trene med Liverpool på Melwood i morgen.

Dette bekreftes da også langt på vei av Molde-direktør Nordstrand Jacobsen i et intervju med Romsdals Budstikke.

- Vi har ikke akseptert bud fra noen på Vegard Forren, sier han til Romsdals Budstikke.

- Det har vært og er fortsatt stor interesse rundt Vegard, men vi melder ingenting før vi har noe konkret å fortelle. Så langt er vi ikke enige med noen om en overgang, legger Nordstrand Jacobsen til.

Forren reiste mandag ettermiddag fra Molde, men det er ikke kjent hvor han er på vei, ifølge Romsdals Budstikke. Liverpool Echo hevder imidlertid at destinasjonen er Melwood, og et treningsopphold med sikte på en permanent overgang.

- Jeg kan bekrefte at Vegard er på reise, men ønsker ikke å si noe om hvor han skal eller hva han skal gjøre. Vi får se hva som skjer, sier Nordstrand Jacobsen.

Samtidig skal det være flere andre engelske klubber inne i bildet, i tillegg til Everton som er den eneste aktøren i Premier League som selv har bekreftet sin interesse.

Totalt har fem klubber i Premier League vært på banen siden nyttår. Flere av disse skal nå vurdere å legge inn bud. Southampton skal være en av klubbene som jakter Forren, ifølge Romsdals Budstikke

FIFA-agent Jim Solbakken befinner seg i England for å håndtere situasjonen rundt Moldes landslagsstopper, ifølge samme avis.