- Vi har mye å forbedre

Brendan Rodgers synes at Liverpool spilte bra i 65 minutter mot Swansea, og viste viljestyrke til å komme derfra med ett poeng.

 - Jeg synes vi var meget gode i 65 minutter, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Trolig ingen kjenner dette stadionet bedre enn jeg og hvordan tilskuerne er når momentumet går opp. Vi viste utrolig karakter ved å komme tilbake så tidlig etter at de hadde scoret.

- Vi hadde gjort en jobb med kontringene og flyten fremover. Vi visste at det kom til å bli perioder i kampen der vi ikke kom til å ha ballen. Vi utnyttet det ganske bra ved den andre scoringen.

- Vi hadde kontroll frem til det 65. minutt. Vi er skuffet over det andre målet vi ga bort. Momentumet gikk i deres favør de siste 20-25 minuttene.

- Så vi må vise frem en annen side, spesielt når du er på bortebane, karakter og styrke. Og vi gjorde det. Ikke misforstå, vi har fortsatt mye å forbedre.

- Men jeg synes det var flere bevis på at vårt spill blir bedre. Vi har en karakter i laget som gjør at vi kan få med oss mange resultater. Så til slutt ble det ett poeng vunnet for oss.

- Vi hadde øyeblikk i kampen som var meget gode. Vi viste kvalitet og flyt. Da Coutinho gikk ut, mistet vi trolig noe av forbindelsen mellom midtbanen og angrep, og vi led litt grunnet det.

Liverpool leder Premier League etter fire runder.

- Du kan ikke se for mye på det. Du ønsker å være der fremfor på bunnen. Desto mer du er der oppe, jo bedre blir aggressiviteten, viljen og lysten til å bli værende der.

- Det er bare spilt fire kamper, men vi har på sett og vis hatt fire tøffe kamper. Vi har bare tapt én av de seneste 16 kampene eller noe. Vi har fått et stabilt nivå, og det var det største for meg.

- Nå haler vi i land seirer. Hvis vi ikke klarer å vinne, spiller vi uavgjort med opptredener som de siste 25 minuttene. Jeg tror vi kommer til å bli bedre og få mer flyt ettersom sesongen går. Vi er fornøyd med å være der, og vi skal kjempe for å bli værende.

- Det er ett poeng. Det er tidlig, men det tok oss tilbake på tabelltopp igjen. Vår kamprekke og form har vært utmerket.

- De neste ukene får vi en av de beste spissene i verden tilbake i gruppen. Vi viser bra fremgang, men jeg gjentar: Vi har mye å forbedre.