- Vi har selvtillit foran City

Colin Pascoe sier at Liverpool går til søndagens kamp mot Manchester City med stor tro på et positivt resultat. Spillere som ble kritisert etter Oldham har vist stor respons.

- Jeg tror ikke det er noen mangel på tro, sier assisterende manager Colin Pascoe foran møtet med regjerende mester Manchester City. Til tross for at Liverpool har klatret noe på ligatabellen de siste ukene har man enda til gode å vinne kamper mot de lagene som ligger over en på tabellen.

- En kan bare så på måten vi har spilt mot de lagene nær toppen, vi kunne lett fått flere poeng fra de kampene.

- Når Arsenal får opp full damp er de vanskelige å stoppe, men på 2-2 greide vi å få tak på det igjen og kunne fort stjålet seieren helt mot slutten. Det var gode signaler foran søndagens kamp og vi ser fram til det.

- Vi skulle ha slått dem den dagen, fortsetter Pascoe om 2-2 mot Manchester City i august hvor et fatalt tilbakespill fra Martin Skrtel gjorde at Carlos Tevez kunne utligne. – Det vil bli tøft siden vi spiller mot de regjerende mesterne, men måten vi spilte mot dem på Anfield gir oss selvtillit.

Brendan Rodgers gikk hardt ut og kritiserte sitt unge lag offentlig etter at man ble slått ut av Oldham i FA-Cupen, men Colin Pascoe sier at man har fått det ønskede resultatet av det.

- Når en manager kommer ut og sier slike ting da ønsker du en reaksjon og guttene har levert det. De har vært glimrende på trening. De som Brendan snakket om har arbeidet enda hardere enn de gjør til vanlig.