- Vi kan bli enda bedre

Jordan Henderson mener at Liverpool kan spille enda bedre enn de gjorde mot Newcastle. Nå gjelder det å holde formen oppe resten av sesongen, med Everton på søndag som neste oppgave.

- Vi har et godt lag med mange gode spillere, sier Henderson til Liverpool Daily Post. – Hvis vi kan bygge videre og fortsatt utvikle oss, da kan vi bli enda bedre.

- Det var en god prestasjon mot Newcastle fra start til slutt. Det var viktig å få en god avslutning på uka og for min egen del var jeg glad for å kunne notere meg for to scoringer.

- Presset vi hadde høyt oppe på banen var rimelig bra fra start til slutt, og vi holdt bra på ballen. Jeg synes likevel vi kan bli enda bedre. Vi har spilt bedre tidligere, vi har spilt glimrende og kanskje ikke fått det resultatet vi fortjener.

- Nå må vi holde dette gående ut sesongen. Derbyet er en perfekt kamp til å bekrefte at vi er i form. Det vil bli en ny og stor kamp og forhåpentligvis kan vi spille like bra som mot Newcastle.

- Vi ga svar til en del kritikere som trodde vi ville slite uten Luis, fortsetter Jordan om det faktum at toppscorer Luis Suarez nå har startet sin suspensjon på ti kamper.

- Vi lot ikke hva som skjedde sist uke påvirke oss, vi bare konsentrerte oss om jobben vi skulle gjøre.

- Luis er en enorm spiller for oss og har scoret mange mål denne sesongen. Vi vil gjerne ha ham på laget, men vi har vist at vi kan håndtere det dersom han er ute med suspensjon eller skade.