- Vi kan bli enda bedre

Mange har lovpriset samarbeidet mellom Daniel Sturridge og Luis Suarez den siste tiden, men uruguayaneren mener at duoen har mer å gå på.

Suarez har gjort seks mål på fem ligakamper etter at han kom tilbake fra suspensjon i september, mens Sturridge er Premier Leagues toppscorer.

- Vi gjør det bra for tiden, men det er viktig at vi tar med oss den gode formen inn i juleprogrammet, uttaler Suarez til Match.

- Jeg tror vi vil bli enda bedre, noe som forhåpentligvis medfører at vi klarer å kvalifisere oss til neste års Champions League. Det er et av våre mål, slår han fast.

- Det føles godt å spille bra og bidra med mål, men det viktigste er at vi tar tre poeng hver uke. Jeg kunne ikke ha scoret mål uten hjelpen til mine lagkamerater, så jeg må rette en takk til dem.

Sesongens høydepunkt så langt for Suarez var utvilsomt hans hat-trick mot West Bromwich.

- Cissokhos innlegg i den kampen kom i perfekt høyde og hastighet, så jeg måtte bare treffe ballen rent og styre den i mål, sier Suarez om headingen mot WBA som det fortsatt går gjetord om.

- En annen dag ville den kanskje ha gått utenfor, men det var fint å score med en god heading som dette. Mitt tredje mål i kampen skyldes et kvalitetsinnlegg fra Steven Gerrard, så jeg må som sagt takke mine lagkamerater for scoringene.

- Daniel Sturridge er en fantastisk spiller og spisspartner, og vi kommer veldig godt overens. Jeg håper jeg kan fortsette å score mål, og vinne priser for mine scoringer. Men det spiller ingen rolle hvem som scorer målene eller får prisene så lenge vi fortsetter å vinne kamper.