- Vi kan håndtere det fysiske

Ifølge Brendan Rodgers har Liverpool spillere til å takle Evertons fysiske spillestil. Rodgers sier at Liverpools gode statistikk mot naboen ikke betyr noe når lagene møtes i morgen.

- De har et meget godt lag. De har spillere med ulike kvaliteter, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- De har noen fremragende tekniske spillere i Leighton Baines, Leon Osman og Seamus Coleman. De har også spillere med kraft - Marouane Fellaini, Sylvain Distin, Nikica Jelavic og Victor Anichebe.

- Jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal stå i mot. Vi har spillere som kan takle det fysiske. Vårt spill er basert på et teknisk, aggressivt spill på motstanderens banehalvdel. Når det blir fysisk, har vi kropper og det fysiske til å håndtere det.

Evertons forrige seier på Anfield kom i september 1999 da Kevin Campbell scoret vinnermålet. De blå har vunnet bare to av de seneste 26 besøkene. Rodgers sier at utfallet av tidligere møter ikke betyr noe foran kampen i morgen

- Jeg sier bestandig at statistikk er til for å brytes. Vi reiste til Wigan tidligere i sesongen. Liverpool hadde ikke vunnet der på noen år, men vi la ned en flott opptreden.

- Vi må fokusere på nåtiden, og det er at vi spiller hjemme i et stort derby. Vi har sjanse til å komme oss noen poeng bak Everton dersom vi vinner, og det er en stor motivasjon for oss.