- Vi kan ikke bare stole på Suarez

Med Daniel Sturridge ute i inntil to måneder må scoringsansvaret ligge på flere spillere enn Luis Suarez. Iago Aspas og Luis Alberto kan nå få mer spilletid.

Alberto og Aspas har slitt med å slå til etter at de sluttet seg til Liverpool i sommer. Aspas, som var tilbake i full trening i forrige uke etter en lårskade, har til gode å score på seks kamper etter £8M-overgangen fra Celta Vigo. Alberto, som kostet £7M fra Sevilla, har kun seks innhopp fra benken i ligaen. Med Daniel Sturridge ankelskadet vil det sannsynligvis bli mer spilletid for duoen.

- Vi kan ikke bare stole på Luis Suarez for scoringer, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Spillere som Aspas og Alberto har vært i klubben noen måneder. De har sett vanskelighetene det er å spille i Premier League, hvor hardt det er og de fysiske kravene.

- Jeg kan se at de forbedrer seg og jobber hardt for å passe inn. De kommer til å forbedre seg og bli bedre med tiden. Det ville hele tiden bli en tilpasningsperiode.

- Med Daniel ute vil andre spillere som har jobbet hardt få en mulighet. Vi må nå finne andre måter å vinne kamper på. Vi kan ikke bare stole på én spiller for scoringer. Det er et ansvar for alle.

- Alle må skape og score mål. Hvis noen ikke er tilgjengelig, må vi gjøre mer som lag, og det var meldingen etter tapet mot Hull.

- Det var for forutsigbart. Det har man ikke kunnet si om oss de seneste månedene. Vi er normalt spennende som lag og skaper mange sjanser. Vi slapp inn et billig mål. og det gjorde at vi kom på etterskudd. Vi må være mer dynamiske. Det er noe vi må rette på.