- Vi kan matche de beste

Glen Johnson frykter ikke de kommende bortekampene mot Manchester City og Chelsea, og mener at Liverpool nå kan matche de argeste rivalene i Premier League.

- Vi tar en kamp om gangen, men dersom vi kan reise til White Hart Lane og prestere som vi gjorde der, er det ingen grunn til at vi ikke kan vinne disse kampene heller, uttaler Johnson til Press Association Sport.

- Snakker vi førsteellever tror jeg vi kan konkurrere med hvem som helst. Det handler om å gjøre det riktige på kampdagen, og at alle presterer opp mot sitt beste, fortsetter han.

- Klarer vi det, kan vi skape problemer for hvem det skal være, uansett hvor mye penger de bruker.

- Vi er alle klar over at vi trenger mye mer enn vår førsteelever. Jeg tror vi har noen gode spillere i troppen som vet det. I noen klubber kan folk som ikke starter kampene bli sure, slutte å trene bra og bli litt sutrete. Her har vi imidlertid gode gutter, gode proffer, som skjønner at de må vente på sin tur.

- Vi har brukt flere ulike formasjoner, slik at flere får muligheten til å spille. Alle vet at de ikke er langt unna å spille, og det får troppen til å stå mer samlet enn når vi har den samme startelleveren hver uke.

Flere av Liverpools rivaler, som Manchester City, Chelsea, Manchester United, Everton og Tottenham, har skiftet manager denne sesongen, og det er noe Johnson mener taler til Liverpools fordel.

- Vanligvis blir ikke den første sesongen under en ny manager så bra som folk håper på. Vanligvis blir den andre sesongen bedre.

- Mange lag går gjennom en omstillingsperiode, så vi har kanskje et ekstra gir i forhold til noen av lagene. Slik ting går for øyeblikket, dersom vi fortsatt klarer å ta en kamp om gangen, tror jeg vi kan bli farlige.