- Vi kan ødelegge statistikken deres

Mamadou Sakho håper at Liverpool kan ødelegge Manchester Citys formidable statistikk på Etihad Stadium.

City har ikke tapt på hjemmebane siden et 3-2 nederlag for Norwich i siste serierunde forrige sesong. Denne sesongen har Manuel Pellegrinis menn vunnet hver eneste hjemmekamp, og har nettet hele 35 mål på åtte kamper.

- Det er flott for dem at de har en god hjemmestatistikk, men i dagens fotball handler det om å få brutt slike statistikker, sier midtstopper Sakho til Liverpoolfc.com.

- Nøkkelen for meg er å opptre bestemt og med tro på oss selv. Jeg håper vi reiser dit for å få satt en stopper for deres gode hjemmestatistikk.

- Vårt mål er å vinne alle kamper, uansett om det er på hjemme- eller bortebane. Så vi vil forsøke å opptre bestemt og kjempe for seieren. Så enkelt er det.

- Dersom alle drar i samme retning, kan vi flytte fjell.

Hjemme på Etihad har Manchester City gjort sju mål mot Norwich og seks både mot Arsenal og Tottenham denne sesongen. Men Liverpool har en sterk 5-0 seier over Tottenham å skilte med fra sin siste bortekamp.

- Resultatet mot Tottenham viser at vi kan prestere i de store kampene. Vi satte pris på den seieren, men ser man ting i perspektiv ser man at ingen kamper er like. Hver enkelt motstander er unik, og dette er en veldig tøff liga. Men det vil selvsagt være visse forventninger til oss når vi spiller på bortebane også. Jeg håper vi kan få med oss så mange positive resultater som mulig.

- Vi har ingen grunn til å misunne andre lag i denne ligaen. De har sine kvaliteter, mens vi har våre. Nøkkelen er å fokusere på det positive med vårt lag, konsentrere oss om vårt eget spill og være trygge på våre sterke sider.

City vil være uten sin skadede toppscorer, Sergio Aguero, på Boxing Day. Sakho mener at vertene uansett vil ha kvalitetsspillere på topp.

- Vi vet at City har en rekke kvalitetsspillere i tillegg til Aguero. Vi må konsentrere oss om vårt eget spill og vår egen spillergruppe, men samtidig respektere motstanderen. Ja, City har vist god hjemmeform, men om jeg skal være ærlig så tenker jeg ikke så mye på motstanderen, uansett om det er City eller et annet lag.