- Vi kan slå tilbake

Iago Aspas mener at Liverpool kan komme sterkt tilbake etter de to nederlagene i romjulen.

Liverpool falt fra 1.plass til 5.plass på Premier League-tabellen som en følge av de to 2-1 tapene for Manchester City og Chelsea, og er nå seks poeng bak serieleder Arsenal og ett poeng bak Everton på fjerdeplass.

- Dette er den jevneste ligaen i verden. Det er veldig tett mellom lagene, slår Iago Aspas fast til Liverpoolfc.com.

- Du taper to kamper, men ved å vinne to kan du være tilbake på toppen. Arsenal har vært seks poeng foran oss tidligere også. Det er ikke lenge siden. Nivået på lagene er veldig jevnt, spesielt blant lagene i toppen, og det fører til at det blir en spennende liga.

- Hele andre halvdel av sesongen gjenstår. Vi må ikke glemme at vi er Liverpool, og må bli blant de fire beste. Vi skal kjempe hardt frem til sesongslutt for å klare det.

Aspas håper nå å få revansje mot Hull, etter 3-1 nederlaget på KC Stadium i desember. En kamp hvor han selv forøvrig ikke var på banen.

- Vi må definitivt ta tre poeng i alle våre hjemmekamper. Dette er alle viktige kamper for oss, og ikke minst nå som vi står med to strake tap. Vi føler også at det er enda viktigere å vinne ettersom de slo oss når vi spilte mot dem på bortebane.

- I kampen i Hull spilte de med litt større intensitet enn oss. De var veldig giret foran oppgjøret, og klarte å løfte sitt spill litt ekstra på sin hjemmebane.

- De klarte å ta ledelsen, og det gjorde det litt lettere for dem. I morgen blir det viktig for oss å score så tidlig som mulig på Anfield, noe vi har klart i våre siste hjemmekamper. Det vil være til hjelp for å hale i land seieren.