- Vi kan snu dette

Liverpool tapte 2-0 for Chelsea i den første semifinalen i FA Youth Cup, men midtstopper Lloyd Jones insisterer på at de røde kan være i stand til å snu oppgjøret til sin fordel på Stamford Bridge i kveld.

- Vi har fortsatt tro på at vi skal nå finalen, sier 17 år gamle Jones til Liverpool Echo.

- Det var en bitter pille å svelge at vi slapp inn to mål så sent i kampen for en uke siden. Vi kunne vært i føringen før de gjorde målene sine, da vi skapte flere gode sjanser, fortsetter han.

- Det er vanskelig å takle at man taper slike kamper, men nå har vi hatt en god uke med trening og alle ser frem til kveldens kamp.

- Det blir utrolig viktig å gjøre det første målet i denne returkampen. Det spiller ingen rolle på hvilket tidspunkt scoringen kommer. Den kan gjerne komme sent i kampen, bare vi får den.

- Vi må bare fortsette å spille den type fotball som har tatt oss så langt. Vi vet at det blir viktig å holde nullen, da det vil bli enda vanskeligere å snu dette om vi slipper inn mål.

- Chelsea er et brukbart lag, men vi tror vi kan reise til Stamford Bridge og vinne. FA Youth Cup er en flott turnering å spille i, og vi ønsker å nå finalen.

Jones ble hentet til Liverpools akademi fra Plymouth etter å ha imponert under et tre dager langt prøvespill i mai 2011.

- Jeg vokste opp i Plymouth, og begynte å spille for dem når jeg var 11 år gammel. Da jeg var 15 år fikk jeg helt ut av det blå invitasjon om å prøvespille for Liverpool. Jeg visste ikke engang at de fulgte meg. Dagen etter prøvespillet mitt ble jeg kalt inn på et rom på akademiet, og de sa de ønsket å skrive kontrakt med meg.

- Jeg ble sjokkert. Liverpool har alltid vært mitt lag, og mine to eldre brødre, Dave og Lewis, er også store fans. De trodde meg ikke når jeg sa til dem at jeg skulle skrive under for Liverpool.

- Dette er et av de beste akademiene i Europa, og de to siste årene har vært strålende. Jeg har blitt en utrolig mye bedre spiller etter at jeg kom hit. Bare det å bo hjemmefra har bidratt til at jeg har blitt mer voksen.

Liverpool-ledelsen har stor tro på Jones, og i juli vil ha begynne på en to år lang profesjonell kontrakt. Internasjonalt har han representert farens fødeland, Wales, på U16-, U17- og U19-nivå, men akter å skifte til England.

- Jeg har bestemt meg for å slutte å spille for Wales. Vi får se hva som skjer. Forhåpentligvis klarer jeg å spille meg inn på de engelske ungdomslandslagene.

- Jeg fokuserer bare på å gjøre mitt beste for denne klubben. Denne sesongen har vært en flott erfaring for meg, og jeg er også spilleberettiget for U18 neste sesong.

- På lang sikt er ambisjonen min å spille fast på Liverpools førstelag. Jeg har trent på Melwood sammen med karer som Carragher og Lucas noen ganger. Carra har vært en utrolig spiller for klubben, og jeg kan lære utrolig mye av å studere ham. Jeg har alltid sett opp til Steven Gerrard. Han er min favorittspiller gjennom alle tider.