- Vi kan være utfordrere til 4.plassen

Steven Gerrard mener Liverpool kan være med å kjempe om en 4.plass i Premier League denne sesongen dersom laget spiller som mot Manchester City.

Liverpool ligger på 7.plass i Premier League, ni poeng bak fjerdeplasserte Tottenham, men Steven Gerrard mener laget har ferdigheter til å reduserer avstanden de kommende månedene. Han synes at Liverpool burde fått med seg mer enn ett poeng hjem fra Etihad Stadium.

- Vi kan ta med oss mye selvtillit fra hvordan vi presterte mot Arsenal og Manchester City, sier Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Det er lik Arsenal-kampen med at vi føler at vi gjorde nok til å reise hjem med tre poeng.

- City er et godt lag, og det er et godt resultat å ta ett poeng borte mot de regjerende mestrene, men etter slik vi spilte er vi skuffet over at vi ikke vant.

- Vi må bygge videre på dette. Jeg har tro på at vi har en mulighet til å ta oss oppover på tabellen.

- Vi har kanskje ikke fått resultatene vi har ønsket mot topplagene, men hver gang har vi vært jevnbyrdige med dem, om ikke vært bedre enn dem i kamper. Vi må bare prøve å unngå feil og omgjøre disse uavgjorte til seirer.

- Uten å vise mangel på respekt for de lagene vi skal møte, vil jeg si at dersom vi spiller slik som dette, kan vi selvsagt bli utfordrere til en topp fire-plassering. Hvis vi presterer som dette, vil vi ta mange poeng frem til sesongslutt.

Steven Gerrard scoret et flott mål fra distanse.

- Vi scoret to meget fine mål, og dette er blant de beste prestasjonene denne sesongen. Laget virker meget sterkt for tiden. Før transfervinduet åpnet manglet vi litt i angrep ettersom Luis Suarez nesten måtte gjøre to jobber.

- Nå har Daniel Sturridge kommet inn og gitt oss flere alternativer fremover. Daniel har spilt utmerket for oss så langt.

- Jeg synes det var ufortjent at vi lå under etter første omgang ettersom vi hadde vært det beste laget frem til da. Men vi kom bra tilbake.

- Totalt kan vi være meget stolt over vår opptreden. Ikke mange lag kommer til Manchester City og dominerer totalt i store deler av kampen, slik vi gjorde. Det er bare skuffende at vi ikke klarte å holde ut hele kampen.

Manchester City var meget irritert over at Liverpool ikke sparket ut ballen da Edin Dzeko lå nede da Daniel Sturridge scoret.

- For å være ærlig tror jeg flesteparten av våre spillere ikke engang visste at han lå nede. Det var ingenting i taklingen fra Daniel Agger, og da vi gikk fremover, ropte dommeren at vi skulle spille videre.

- Det er ikke Liverpool-spillerens ansvar å stoppe kampen, det er dommerens ansvar. Hvis Man City føler seg truffet av det, bør de snakke med dommeren.