- Vi må blir mer modne

Brendan Rodgers mener at mer modenhet i spillet vil kunne gi resultatene laget trenger. Det er noe som skal forbedres, og det skal jobbes hardere på treningsfeltet og feil skal analyseres.

Liverpool var det førende laget mot West Bromwich og til tider også mot Zenit St. Petersburg, men begge kampene endte med 0-2-tap.

- Det har trolig preget sesongen vår. Vi kom til de to seneste kampene etter to fremragende opptredener – borte mot Arsenal og Manchester City, sa Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Da vi tok fatt på kampen mot West Bromwich, hadde vi mye selvtillit, men tok ikke vare på sjansene og ble straffet sent i kampene, akkurat som vi ble i går kveld. Det er ikke et taktisk eller teknisk problem, ikke et fysisk – det er et problem der mer modenhet i opptredenene kan gi oss resultatene vi trenger. Det er noe vi må forbedre, og vi vil gjøre det.

- Vi må fortsette å jobbe hardt på treningsfeltet, analysere feilene og hvor vi kan gjøre det bedre. Spillerne gir oss alt. Vi har en positiv tilnærming til kampene. Det er kontinuerlig arbeid på treningsfeltet, opprettholde spillernes selvtillit når moralen er lav – når du får et par slike resultater, kan du fort miste selvtilliten. Men vi har hele tiden sett i løpet av sesongen at reaksjonene alltid har vært meget gode. Vi er ute etter det i helgen.