- Vi må finne en som kan erstatte Carra

Brendan Rodgers innrømmer at det vil bli vanskelig å finne en som kan ta plassen etter legenden Jamie Carragher, men en klubb som Liverpool må stadig erstatte store spillere.

- Han er unik, men vi må finne en løsning, forklarte Brendan Rodgers da pressen etter 1-0 mot QPR og avskjeden til Jamie Carragher lurte på hvordan dagens kaptein skulle erstattes.

- Vi har sett det i denne klubben opp gjennom årene. Du kan se da Ian Rush reiste bort og de hentet inn John Barnes og Peter Beardsley, og siden hentet de noen for dem igjen.

- Vi må finne en god spiller som kan komme inn og styrke stallen, det vil ikke bli lett.

- Han er en utrolig spiller og en virkelig gentleman. Hans ambisjon var å slutte da han var på topp og han viste i dag at han gir seg som en topp, topp spiller.

- Jeg kunne føle at han hadde bestemt seg allerede i fjor, men fordi han elsket klubben og på grunn av sin profesjonelle innstilling fullførte han sin kontrakt og har vært absolutt førsteklasses.

- Han har spilt 16 kamper i Premier League siden han kom tilbake på laget og vi har bare tapt en. Han har vært en kolossal spiller og som 35-åring er han fortsatt i ypperlig form.

- Det er veldig trist at han nå gir seg, men alt tar slutt en gang.