- Vi må heve oss

Kolo Toure er opptatt av at Liverpool må heve seg i neste kamp, etter gårsdagens 1-0 tap for Southampton på Anfield.

- Dette er en maraton. Sesongen er veldig lang, så vi vil få opp- og nedturer, uttaler en filosofisk Toure til Liverpoolfc.com etter sesongens første tap.

- Vi er alle klar over at vi ikke fungerte som lag. Det var ikke en eller to spillere som spilte dårlig, det var hele troppen. Vi jobbet ikke som et lag, slik vi pleier å gjøre.

- Vi må finne tilbake til våre grunnprinsipper, for det er disse som er vår styrke. Som lag er vi egentlig veldig sterke.

- Vi startet ikke kampen særlig bra som lag. Vi klarte ikke å få til pasningsspillet og bevegelsene våre. Jeg vet ikke hvorfor, men alle presterte under pari.

- Nå må vi fokusere på neste kamp. Vi har ikke så mye tid til å tenke på den. Vi vil analysere denne kampen, finne ut hva vi ikke gjorde bra, og så fokusere på neste kamp, som er en veldig viktig kamp mot Manchester United.

- Det viktigste nå er hvordan vi reagerer på dette tilbakeslaget. Jeg er sikker på at laget er veldig sterk rent mentalt. Selv når vi lå under 1-0 fortsatte vi å prøve. Vi så et lag som prøvde å komme tilbake. Vi fikk aldri sjansen til å score målet som ville ha sikret oss uavgjort. Neste kamp kommer uansett til å bli veldig viktig for oss, og vi vil gjøre alt vi kan for å vinne den.

Selv med fire hodesterke karer i backrekka slapp Liverpool inn mål på en corner i går.

- Det er alltid vanskelig å akseptere at du slipper inn mål på dødballer. Tidligere har vi forsvart oss veldig bra, men i dag slapp vi inn mål på en dødball. I Premier League er man klar over at et hvert frispark og en hver corner er en målsjanse.

- Vi forsvarte oss ikke særlig bra på dødballer i denne kampen, og vi vil jobbe med det. Vi vil analysere kampen, finne ut hva vi kan gjøre bedre og hva vi må bli bedre på, og så forberede oss til neste kamp.

Neste kamp er altså i 3.runde av Capital One Cup mot Manchester United på Old Trafford onsdag kveld.

- Det er en veldig viktig kamp. Alle kamper er veldig viktige for oss, sier Toure.

- Vi kommer til å spille kampen som om det var en cupfinale. Det er hva vi ønsker å gjøre i hver eneste kamp, yte 100% og forsøke å vinne.

- Det blir en vanskelig kamp, og vi vet vi står overfor en stor utfordring. Jeg er veldig glad for at kampen kommer så raskt, for da kan vi slå tilbake og vise hvor mentalt sterke vi er.

Toure er glad for at Luis Suarez nå er tilbake etter suspensjon.

- Han er en stor spiller for oss. Vi elsker ham alle sammen, og han vil være tilbake, noe som er veldig bra for oss. Men vi har gode spillere som har gjort en god jobb i hans fravær også. Styrken til Liverpool nå er troppen og laget. Som gruppe er vi veldig sterke. Nå har vi en ny streng å spille på i Luis Suarez, og han er velkommen tilbake. Vi er veldig glade for det. Vi vet han vil hjelpe oss til å forbedre oss ytterligere som lag.