- Vi må holde stabiliteten oppe

Liverpool reiser til Swansea på mandag, før en ligarunde hvor de røde topper tabellen. Manager Brendan Rodgers vil ha mer av det samme mot sin gamle klubb.

- Det er en klubb som jeg er sikker på igjen sikter mot en topp ti plassering, sier Rodgers om Swansea, hans forrige klubb som manager.

- De har en tøff uke foran seg – på mandag spiller de mot oss, så Valencia i Europa League og deretter nok en kamp på søndag. Det er imidlertid årsaken til at de har bygget en slik tropp.

- Hver kamp, og jeg vet det fra da jeg var manager der, er vanskelig for motstanderen på Liberty Stadium.

- Vi har passert tre barrierer allerede denne sesongen i hva som var vriene kamper, men de vil ikke ha noen likhetstrekk med kampen på mandag.

- Vi må gå til kampen med samme årvåkenhet som vi har gjort i de tidligere kampene. Det vil bli vanskelig, men vi har tro og selvtillit.

- Vi har vist den innsats og lidenskap som skal til for å vinne kamper. Det er noe vi stabilt må gjøre, og som vi har gjort siden januar. Det dreier seg bare om mer av det samme og at vi må holde det gående.

- Det vil være to lag som ønsker å spille, men også to lag som ønsker å vinne. Vi vet vi er i stand til å spille på forskjellige måter. Vi har ikke vært på vårt beste over 90 minutter denne sesongen, men funnet veier å vinne på, og i en så sterk liga som dette behøver du det.