- Vi må ikke glemme vår historie

Brendan Rodgers sier at Liverpools rike historie er en inspirasjon for ham, at han forstår den, og drømmer om at en dag kan han selv skrive seg inn i den.

- En av de første tingene jeg gjorde da jeg kom til Liverpool var å komme hit med min familie og gå rundt på museet, fortalte Brendan Rodgers under lanseringen av Liverpools museum i nye lokaler på Anfield.

- Klubbens rike historie er en stor del av årsaken til at jeg kom hit, den er umåtelig stor. Legenden vil alltid leve videre her da det er en bemerkelsesrik historie med store spillere og managere.

- Jeg vil alltid respektere det. Vi er en moderne klubb som prøver å utvikle oss, men en stor del av denne klubben er dens historie. Det vil aldri bli glemt.

- Museet bare forstørrer den jobben jeg har å gjøre her, men det bidrar også til inspirasjon og er en stor motivasjon til å få suksess.

- Jeg kan bare håpe og be om at jeg en dag er i stand til å bidra med noe som gjør at selv lenge etter at jeg har forlatt Liverpool vil det være noe som kan markere min tid her.

- Det nye skiltet i spillertunnelen og de røde målnettene var viktig for supporterne og det var viktig for meg da de kunne se at jeg forstod historien. Jeg blir stadig påminnet om at det som står igjen for meg er å få trekantede cornerflagg. Kanskje kommer det en dag.

- En del av det å være Liverpools manager er å omfavne hva supporterne elsker. Jeg er selv en supporter. Den eneste forskjellen er at jeg får sjansen til å stå ved sidelinjen på kampdager.