- Vi må legge tapet mot Southampton bak oss

Brad Jones reflekterer over et uventet nederlag i Southampton, og ser fram mot neste kamp borte mot Aston Villa.

- Jeg ble stoppet av en her om dagen da jeg var i butikken og han fortalte om hvor frustrert han var. Jeg sa til ham, «det er det samme for oss».

Brad Jones forteller til liverpoolfc.com om hvordan han føler det etter 3-1 tapet i Southampton sist helg. Australieren har vikariert de siste kampene i mål for en skadet Pepe Reina.

- Vi vet hvilken innsats vi legger ned hver dag på trening og forberedelsene foran kamper, men noen ganger vil det bare ikke fungere for deg. Noen ganger kan det være at en eller to spillere ikke har dagen, men med 11 kan du klare å dekke opp det uten at folk merker noe. Hvis det er en dag hvor kanskje fem eller seks ikke er 100 prosent, da vil du slite.

- Dette er en tid under sesongen hvor folk vil ha små plager, spille småskadet og slikt da sesongen er lang og kroppen ville ikke alltid være 100 prosent. Det er vanskelig, men som spillere og som lag kan vi ikke akseptere slike dager. Det skjer av og til og noen ganger kommer du unna med det, da du ikke spiller bra men greier å stjele en goal og vinner kampen. Sist helg ga vi oss selv for mye å gjøre og produserte ikke nok lengst fremme til å ta igjen de målene vi ga bort.

- Lag som er med i bunnstriden vil kjempe med nebb og klør og gjøre hva de kan for å holde seg oppe, fortsetter Brad foran neste kamp mot Aston Villa. – En vil merke presset i hver ende av tabellen, men så kan du spille mot et lag som er midt på tabellen og de vil spille med en frihet som er bra for deg.

- Det er nå opp til oss å slå tilbake. Vi var inne i en god periode og må legge tapet mot Southampton bak oss. Vi spilte god fotball og må sørge for at det som skjedde på lørdag var en glipp.