- Vi må opprettholde nivået

Brendan Rodgers er meget godt fornøyd med hvordan Liverpool spilte mot Stoke. Nå håper han at laget kan vise samme takter i de gjenstående 37 ligakampene.

Liverpool dominerte kampen mot Stoke. De røde burde ha vunnet mer enn 1-0. Daniel Sturridge scoring var det eneste som skille lagene i målprotokollen, men Liverpool hadde også to avslutninger i treverket og ett annullert mål. Dessuten vartet Stoke-keeper Asmir Begovic opp med en rekke gode redninger. Brendan Rodgers ønsker å se tilsvarende nivå på spillet i de gjenstående 37 kampene.
- Vi må bare holde oss der i de neste 37 kampene! uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter 1-0-seieren.

- Det var en strålende dag, og jeg synes spillerne var fremragende. Vi fikk straffe i mot på slutten, og det satte et støkk i oss. Hvis den hadde gått inn, kunne det ha blitt en stor nedtur for oss.

- Men vi viste lagånd og kvalitet. Jeg vet ikke hvordan vi klarte å score bare ett mål. Deres keeper var strålende. Vi spilte bra. Når du spiller bra, vinner du vanligvis. Jeg er meget fornøyd.

Det var første gang siden 2008 at Liverpool tok seier på åpningsdagen.
- Det er hva vi ønsker. Vi jobbet hardt hele forrige sesong for å bygge et grunnlag og fundament til å utvikle i år.

- Vi fikk ikke en seier i fjor før 29. september. I dag fikk en i åpningskampen. Det er meget tilfredsstillende. Vi skal hente oss inn nå og bli klare til kampen mot Aston villa.

- Det var meget tilfredsstillende, og det var Liverpools første seier på åpningsdagen på fem sesonger.

- Tilskuerne var flotte igjen. De sto på og hjalp oss i den siste delen av kampen. Vi fikk seieren, og det var det det handlet om.