- Vi må opptre profesjonelt

Simon Mignolet er klar på at Liverpools spillere må opptre profesjonelt og være fokuserte under dagens Merseyside-derby på Goodison Park.

- Vi må håndtere dette profesjonelt, og sørge for at vi forbereder oss til kampen som til enhver annen kamp, sier keeperen til Liverpoolfc.com.

- For meg, og det tror jeg også er tilfelle for resten av laget, er dette en kamp hvor vi kan vinne eller tape tre poeng. Vi kan ikke la oss rive med av det faktum at dette er et lokaloppgjør, fortsetter belgieren.

- Det er en stor kamp. Viktigere enn noen annen kamp. Men som fotballspiller må du gå til kampen kun fokusert på å gjøre jobben din og forsøke å få et godt resultat. Alt det andre som skjer rundt deg, både på og utenfor banen, er noe ekstra. Du må sette det tilside i hodet ditt, og sørge for at du er tilstede og fokusert på jobben du har å gjøre. Du kan ikke la deg rive med.

- Dette er mye mer enn bare en fotballkamp, og alle vil gjøre sitt ytterste for å være klare for oppgaven og få et godt resultat. Vi ser frem til erfaringen dette vil være.

- Vi vet Everton er et godt lag på hjemmebane. De spiller bra der. Men fra vårt ståsted handler det mer om å fokusere på vår egen jobb og vårt eget spil. Vi vil forberede oss etter beste evne, for å få det resultatet vi ønsker i denne kampen.

- Det er motiverende å vite at vi kan toppe tabellen med en seier. Det spiller ingen rolle hvem vi spiller mot. Om det er Arsenal, Fulham eller Everton, så ønsker vi å forberede oss godt og vinne kampen.