- Vi må slå tilbake på onsdag

Keeper Simon Mignolet er opptatt av at Liverpool må rette på inntrykket etter tapet for Southampton så fort som mulig. Den beste måten å gjøre det på er ved å vinne ligacupkampen mot Manchester United onsdag kveld.

- Vi ønsket å vinne kampen mot Southampton, spesielt ettersom den gikk hjemme på Anfield. Da ønsker du å ta tre poeng, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Southampton kom hit, stoppet oss og var veldig godt organiserte. Det ble vanskelig for oss å få til vårt spill og skape sjanser. Når du da slipper inn mål i annen omgang, er det en skuffelse.

- Vi har en ny kamp på onsdag, der vi har muligheten til å rette på inntrykket med en gang. Jeg mener det er et perfekt scenario for å slå tilbake. Vi har en stor kamp å se frem til, og alle har muligheten til å rette på inntrykket.

- Av og til får du et skuffende resultat. Da må du sørge for at resultatet og spillet i kampen etterpå er tilbake på toppnivå.

Mignolet avfeier at en ny backrekke med fire stoppere foran ham var årsaken til gårsdagens tap.

- Vi har en stor nok tropp til å håndtere skader og suspensjoner. Alle må se tilbake på sin egen prestasjon, og finne ut hva som var positivt og negativt med den. Slik er det i garderoben – vi må alle evaluere egne prestasjoner. Nå har vi en kamp på onsdag der vi kan rette på ting, og jeg er sikker på at alle vil være giret på det.

- Vi har noen veldig sterke personligheter i garderoben. Jeg er sikker på at alle vil trene godt og se frem til kampen mot Manchester United.

I den kampen vil Luis Suarez være tilbake for Liverpool, etter å ha sonet sin suspensjon på 10 kamper.

- Hver eneste kamp vi spiller er viktig. Vi ønsker å vinne hver eneste kamp. Vi klarte ikke det denne gangen, men vi får en ny mulighet på onsdag, og det er en storkamp i tillegg. Luis Suarez vil være tilbake, noe som kanskje gir oss et løft. Så vi får se positivt på situasjonen, avslutter målvakten.