- Vi må være nådeløse

Dagens bortemøte med Hull begynner en uke hvor Liverpool også skal spille hjemme mot Norwich og West Ham. Steven Gerrard mener at Liverpool bør vinne alle tre kampene.

- Vi har nå tre kamper på syv dager og vi må prøve å ta maksimum med poeng. På papiret er det kamper vi bør vinne, forklarer Liverpools kaptein til Liverpoolfc.com.

- Hvis vi skal oppnå det vi ønsker denne sesongen må vi være nådeløse de neste syv dagene. Siden kan vi se mot hva som møter oss i midten av og i slutten av desember.

Ved siden av de tre nevnte kampene møter også Liverpool Cardiff hjemme i desember, samt bortekamper mot rivalene Tottenham, Manchester City og Chelsea.

- Hver måned er vesentlig og hver kamp er vesentlig, men vi spiller mange kamper i løpet av kort tid og noen av dem vil være en virkelig test – det å spille borte mot City, Chelsea og Tottenham vil bli enorme kamper, reflekterer Steven Gerrard videre.

- Hvis vi kan vise den formen vi viste under andre halvdel av forrige sesong, da vil vi ende opp blant topp fire. Det er utfordringen for oss, kan vi avslutte denne sesongen slik vi gjorde i fjor?

- Når lag har kommet til Anfield har vi vært nådeløse og vunnet kamper komfortabelt. Kan vi nå reise til bortekamper og være sterke, bestemte og stjele viktige og store seire på fremmed gress?

- Hvis vi kan greie det, da vil det bli Champions League fotball her neste år, og jeg og alle andre i og rundt klubben vil være veldig fornøyd.

- Manageren forteller oss at vi ikke må ta av etter en seier, men heller ikke bli for skuffet etter uavgjort eller tap. Vi vil vite hva Hull dreier seg om før avspark, da vårt analyseteam vil ha gått nøye gjennom vår motstander. Vi vil være godt forberedt, det vil ikke være rom for unnskyldninger og vi reiser dit for å vinne kampen.

- De har startet kampen rimelig bra. De spiller en kompakt fotball hvor de ikke gir bort mye og har spilt flere kamper 0-0. Vi får se om de greier å holde buret rent med den angrepskraften vi viser for øyeblikket.