- Vi må være tålmodige

Mike Marsh påpeker at det er viktig å være tålmodige mot Southampton. Liverpool har ikke tapt en offisiell kamp siden sydkyst-laget ble for sterke i mars.

Liverpool er ubeseiret på 13 kamper i engelsk liga og cup. Det forrige laget til å slå Brendan Rodgers’ mannskap var Southampton. Da lagene møttes i mars på St. Mary's endte sydkyst-klubben opp med en 3-1-seier. I morgen gjester Southampton Anfield.

- Vi forventer en vanskelig kamp. De har et meget godt lag. Vi reiste til Southampton etter nyttår og ble slått komfortabelt. Vi forventer en vanskelig kamp mot et godt lag, uttaler Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Tålmodighet kommer til å bli viktig. Vi ønsker å få en god start, forsøke å roe nervene. Men slik vi gjør det i hver kamp, dersom målene ikke kommer tidlig, ønsker vi å kontrollere kampen og holde på ballen.

- Vi har 90 minutter å score mål på. Vi vet at lag kommer hit og legger seg bakpå og gjør det vanskelig for oss. Vi må være tålmodige.

Rickie Lambert har scoret 16 mål i Premier League siden han returnerte til toppdivisjonen.

- Han har vært fantastisk. Alle har holdt øye med ham en stund nå. Han har hatt dobbelt opprykk med Southampton, kom inn i Premier League i fjor og vist hva han faktisk kan gjøre.

- Han har klart å ta seg inn i landslagstroppen og score et par mål. Jeg har ikke annet enn positivt å si om ham, og ikke bare fordi han er fra Kirkby. Han er en meget god fotballspiller. Jeg er glad på hans vegne.

Mike Marsh er fornøyd med ligastarten Liverpool har hatt.

- Hvis du tilbød meg 10 poeng etter fire kamper før sesongstart, ville jeg ha tatt det. Vi innehar 1.plassen i ligaen, og det er mye positivt å ta med seg fra det.

- Jeg vil ikke si at det er en annen stemning, men fire kamper ut i forrige sesong og fire kamper ut i denne sesongen – tabellen ser annerledes ut.

- Det gir alle litt mer selvtillit å være nærmere toppen av tabellen enn bunnen, så det er bare positivt.

Liverpool må klare seg uten Philippe Coutinho i seks uker.

- Det er en stor skuffelse for oss fordi han har spilt meget bra siden han signerte i januar. Han har vært i toppform ganske lenge nå.

- Det vil gi noen andre en mulighet til å komme inn på laget og markere seg mens Phil er ute.

- Jeg er sikker på at noen vil stikke seg frem og gjøre krav på en plass i førsteelleveren. Luis Suarez kommer også tilbake i bildet etter Southampton-kampen når han er ferdig med karantenen.