- Vi skal slå tilbake mot Fulham

Simon Mignolet lover at Liverpool skal slå tilbake umiddelbart etter et frustrerende 0-2-tap mot Arsenal. Fulham på Anfield er neste oppgave for de røde.

- Alle ønsket å gjøre det bra i dag. Vi var motivert og hadde troen da vi gikk til kampen fordi det var en god mulighet for oss å gå til topps på tabellen, uttalte Simon Mignolet til Liverpoolfc.com etter 0-2 mot Arsenal.

- Uheldigvis støtte vi på et godt Arsenal-lag. De satte oss under press og scoret et tidlig mål. Etter det måtte vi jage litt.

- I pausen forandret vi på ting og klarte å skape noen sjanser, men vi klarte ikke å score. Aaron Ramsey punkterte egentlig kampen.

- Arsenal gjør det meget bra for tiden. De har et godt mannskap. Det betyr ikke at vi ikke er skuffet, men det viktigste er at vi ikke kan henge med hodet etter denne opptredenen.

- Vi må se fremover og sørge for å få ting på plass til kampen mot Fulham neste uke. Det er bestandig viktig å respondere etter et tap. Jeg er sikker på at alle er beredt på å jobbe hardt fra mandag med forberedelsene til Fulham-kampen.

Den første fjerdedelen av sesongen er unnagjort. Liverpool står med seks seirer, to uavgjort og to tap i Premier League hittil i høst.

- Du kan aldri være fornøyd. Vi har hatt en brukbar start, men vi må sørge for å bygge videre på det og se fremover.

- Vi skal ta ut det positive og negative fra denne kampen, og vi skal sørge for å respondere mot Fulham neste uke.