- Vi skal vinne på sportslig vis

Brendan Rodgers uttaler at Liverpool skal vinne fotballkamper på en fair måte, og slår fast at ingen enkeltspiller er større enn klubben, etter at Luis Suarez innrømmet å ha filmet i et forsøk på å få straffespark mot Stoke i oktober.

- Vi har en filosofi her. Laget skal gå til hver kamp for å vinne den på best mulig vis, på et sportslig vis, og vi ønsker ikke at det skal endre seg, siteres Rodgers av Mirror.

- Jeg satte meg ned med Luis og tok en prat med ham. Han vet hva jeg mener, og hva vi forsøker å gjøre. Dette er en stor klubb, større en noen enkeltspiller, og alt folk sier spres verden rundt. Han aksepterer det, og forstår dette nå, fortsetter Liverpool-manageren.

- Alt som er skadelig for klubben og gruppen vi har her er ikke noe jeg tar lett på.

- Men rett skal være rett, de fleste spillere venter til karrieren er over før de skriver bok og innrømmer slike ting. Luis har vært ærlig nok til å si det midt i karrieren sin.

- Jeg føler meg ikke sviktet, men jeg sier ting som de er. Jeg sa det da det skjedde at det var galt av ham. Jeg må beskytte klubben, og dersom noe setter klubbens rykte i fare vil jeg håndtere det. Luis er klar over hva jeg mener om dette.

- Luis føler seg urettferdig behandlet av mediene, og jeg forstår at det er visse ting som kan bli fleipet bort dersom det er en britisk spiller, som kan bli behandlet mer kynisk dersom det er europeiske eller sør-amerikanske spillere som gjør det samme.

- Luis må forstå at han er et tema blant dere i mediene både for hans store prestasjoner på fotballbanen og andre ting. Han vil fortsette å være tema, men han har vist denne sesongen at han er en sann toppspiller, og han må sørge for at han fortsatt er tema for dere nettopp av den grunn.