- Vi spiller bedre under Rodgers

Glen Johnson mener at Liverpool spiller bedre fotball under Brendan Rodgers sin ledelse enn hva som var tilfellet da Kenny Dalglish var manager.

Glen Johnson har spilt under Liverpools siste fire managere, og mener at laget er på rett vei nå.

- Vi spiller klart bedre denne sesongen enn forrige. Av og til, som mot West Ham, har vi ikke fått de poengene vi hadde fortjent. Men det er bare å se på troppen, stemningen som hersker i klubben, og fotballen vi spiller. Det er åpenbart bedre. I åtte av 10 kamper utklasser vi motstanderen. Det gjorde vi ikke forrige sesong, sier Johnson til The Independent.

- Ja, vi vant et trofé forrige sesong, og det var fantastisk. Alle ønsker å vinne trofeer. Det er det vi spiller fotball for, men når gjelder å få Liverpool tilbake dit klubben hører hjemme, må vi sørge for å komme inn blant topp fire, fortsetter han.

Neste sesong vil bli den fjerde strake sesongen uten Champions League-fotball på Anfield. Johnson tror imidlertid at Rodgers kan ta Liverpool tilbake til Europas elite.

- Brendan ønsker å forbedre troppen, og vi har en bedre tropp nå enn vi hadde forrige sesong. Han vil forsøke å forbedre stallen igjen i sommer, og dersom vi kan score de målene vi behøver i de kampene vi dominerer, vil vi være i tetsjiktet neste sesong, spår Johnson.

- Brendan ble hentet inn for å gjenoppbygge troppen, og ta Liverpool tilbake dit klubben hører hjemme. Han ønsker at vi skal tilbake blant topp fire, men han ble ikke bedt om å klare det i sin første sesong. Ja, det er forbedringer å spore. Vi har dominert åtte av 10 kamper, avslutter høyrebacken.