- Vi spilte strålende

Brendan Rodgers var meget godt fornøyd med sine spillere etter 4-0 seieren over Fulham i ettermiddag.

Liverpool klatret opp på andreplass i Premier League igjen etter dagens serierunde, etter at de tok sin sjuende seier på 11 kamper.

- Spillerne skal ha skryt for innsatsen. Jeg syntes vår prestasjon var enestående i dag, uttalte Rodgers til Sky Sports etter kampen.

- Vi var ikke så alt for langt nede etter tapet for Arsenal. Det er selvsagt skuffende når du taper en storkamp, men Arsenal er trolig ett av formlagene i europeisk fotball. Vi har jobbet svært godt den siste uken, og spillernes appetitt for kampen var strålende. Dette sammen med deres kvalitet ga oss en enestående prestasjon.

- Jeg syntes målene var enestående. Jeg har alltid ment at Steven Gerrard besitter topp kvaliteter på dødballer. Han og David Beckham er de to spillerne som er bedre enn noen annen når det gjelder kvalitet på dødballene.

- Jeg har alltid følt at våre spillere ikke har gjort nok mål på Stevens dødballer. Han slår ballene eksakt hvor du ønsker at han skal slå dem. Men nå har vi startet å utnytte dem bedre.

- I pausen var beskjeden at vi måtte fortsette å opptre som et lag. Vi kunne fortsette å presse og score flere mål, men vi ønsket også å holde buret rent i dag. Det var noe som var viktig for oss. Så vi fikk både i pose og sekk i denne kampen. Det var tre gode poeng for oss.