- Vi var for naive

Trener for Liverpool U18, Neil Critchley, sier at hans gutter må lære av at de igjen rotet bort en seier mot slutten. Trickett-Smith og Sinclair skuffet etter 3-3 mot Southampton.

- Denne kampen lignet veldig på da vi spilte 3-3 mot Norwich tidligere i sesongen, forklarer Critchley til LFC TV etter at Southampon i ettermiddag utlignet til nettopp 3-3 i Kirkby i sluttminuttene mot Liverpool U18.

- Vi fikk en god start, men kom litt ut av det da vi mistet Kristoff (Polgar) midtveis i 1.omgang. Mot slutten var vi litt naive, hvor vi inviterte press og tillot Southampton en scoring som kostet oss to poeng. Vi får analysere hva vi gjorde, trene på det og i det hele tatt lære av erfaringen.

- Det var godt å se ham på banen, kommenterte treneren om nye Pedro Chirivella. – Han har ikke spilt så mye slik at vi må ta godt vare på ham fremover og ikke forvente at han skal prestere for mye for tidlig.

- Totalt sett var dette en skuffelse, selv om jeg var glad for å score, sier en av banens beste Daniel Trickett-Smith som sørget for 2-0 med et flott skudd i motsatt hjørne. – Vi spilte bra i 1.omgang og jeg synes vi hadde fortjent alle tre poengene. Jeg trives best i rollen jeg hadde i dag, som en nr.10, men det at vi mistet seieren mot slutten overskygger det.

- For meg personlig er det godt å være tilbake og å score, selv om det var en gavepakke, kommenterer Jerome Sinclair. - Det har vært veldig frustrerende å ha vært så lenge ute med skade. Nå er vi skuffet etter ikke å ha vunnet denne kampen, men må bare prøve å rette det opp i de kommende kampene. Vi har spesielt noen gode offensive spillere på dette laget og jeg ser fram til fortsettelsen.