- Vi var nådeløse

Steven Gerrard mener at Liverpool viste seg fra sin beste side i 4-0 seieren over Fulham i går.

Seieren betyr at Liverpool er på andreplass i Premier League, to poeng bak ledende Arsenal. The Gunners møter Manchester United på Old Trafford senere i dag.

- Tidlig denne uken var vi alle skuffet over prestasjonen vår mot Arsenal, både individuelt og kollektivt, forklarer Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Den eneste måten vi kunne rette opp inntrykket var ved å slå tilbake og levere en god kamp. Jeg synes vi var nådeløse fra første fløytesignal av, og virkelig fortjente seieren.

- På hjemmebane er det vi som må legge press på motstanderen. Hver gang vi sliter på Anfield er det fordi vi starter kampen med for lavt tempo og ikke er aggressive nok i presset på ballfører.

- I går hadde vi den nødvendige intensiteten i vårt spill. Vi var veldig aggressive og ga aldri deres forsvarsspillere tid med ballen, og vi fikk vår belønning.

Gerrard var involvert i alle Liverpools fire scoringer, og fikk registrert to målgivende pasninger.

- Det er dette vi midtbanespillere er der for – å fore angriperne med pasninger. Det var hyggelig å få målgivende pasninger.

Gerrard synes også at midtbanekollega Jordan Henderson spilte en god kamp, og er glad for at lagkameraten er tilbake i den engelske landslagstroppen.

- Jordan er en topp fyr, som jobber sokkene av seg hver dag. Han har trolig vært en av våre mest stabile spillere de siste par månedene. Så han fortjener virkelig å være tilbake på landslaget. Jeg håper bare han får sjansen nå, for jeg vet han vil ta vare på den. Han elsker fotball, han er profesjonell og jobber sokkene av seg i styrketreningsrommet og ute på banen. Han er en av de spillerne du virkelig ønsker skal gjøre det bra.