- Vi vil kjempe om trofeer neste sesong

Luis Suarez mener at Liverpools spill denne sesongen bærer bud om bedre tider. Uruguayaneren tror at de røde fra Anfield vil kjempe om trofeer neste sesong.

- Jeg synes vi kanskje har vært litt uheldige i cupene denne sesongen. Jeg mener at vi gjorde nok til å fortjene avansement i minst en av cupene, sier 26-åringen til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes vi har spilt flere gode kamper i ligaen, som har vist det virkelige Liverpool som alle ønsker å se. Det er et godt grunnlag for hva som vil skje neste sesong, fortsetter han.

- Jeg ser en fin utvikling. De nye kjøpene har funnet seg godt til rette, manageren er fornøyd og dersom vi klarer å fortsette i den samme formen som vi har nå tror jeg vi vil få en meget god sesong ved neste korsvei. La oss håpe det, for det er hva vi alle ønsker.

Suarez innser at det skal mye til for at Liverpool nå kvalifiserer seg til neste års Champions League, men nekter å avskrive muligheten helt.

- Matematisk har vi fortsatt en sjanse. Vi ligger litt etter. 10 poeng for å være nøyaktig. Men du vet aldri i Premier League. Vi tror fortsatt vi kan klare det, selv om det skal mye til.