- Vi vil lære av dette tapet

Jordan Henderson innrømmer at Liverpool spilte under pari mot West Bromwich i går, men sier at spillerne vil lære av 2-0 tapet for Midlands-klubben.

Liverpool måtte betale dyrt for ineffektivt angrepsspill når gjestene satte inn to mål mot spillets gang i løpet av kampens ti siste minutter.

- Vi er alle veldig skuffet. Vi hadde en del sjanser i kampen, men klarte ikke å ta vare på dem. Manageren hadde ikke så mye å si etter kampen. Vi er alle klar over at vi ikke spilte spesielt bra, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Pasningsspillet var ikke av vanlig standard. Vi hadde ballen mye, men skapte ikke så mye som i tidligere kamper. Dette var en kamp vi kunne ha vunnet, men det var rett og slett ikke vår kveld, fortsetter midtbanespilleren.

- Det er frustrerende, men slik er fotballen. Du må ta til deg ting som dette, og lære av det.

Gårsdagens tap var et alvorlig tilbakeslag for Liverpools sjanser til å spille i Champions League neste år. De røde er nå nede på 9.plass på tabellen, hele 12 poeng bak Tottenham på fjerdeplass. Men Henderson nekter å gi opp håpet.

- Vi må bare stå på videre, holde hodet hevet og slå tilbake etter dette, sier han.

- Vi må være positive og tenke på neste kamp nå, som er mot Zenit i Europa League torsdag kveld.

- Forhåpentligvis klarer vi å forbedre oss, oppnå bedre resultater i ligaen og forsøke å tette luken.

Liverpool måtte unnvære formspilleren Daniel Sturridge i går, grunnet en lårskade. Henderson slår fast at spissen var sårt savnet.

- Daniel er en kvalitetsspiller, og alle har sett det etter at han kom hit. Du vil alltid savne kvalitetsspillere, og det var tilfelle i denne kampen.