- Vi viser fremgang

Førstelagstrener Mike Marsh mener at Liverpools spill mot Arsenal og Manchester City viser hvilken fremgang laget har hatt under Brendan Rodgers.

Liverpool spilte 2-2 mot både Arsenal og Manchester City, men dominerte banespillet og burde vunnet begge kampene.
- Jeg synes det viser hvilken fremgang vi har hatt, ikke bare det at vi tok poeng i begge kampene, men også måten vi spilte på. Dette lover godt for fremtiden, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Vi har utviklet oss fint ettersom sesongen har gått. Siden jul har formen vår blitt bedre. Vi har hatt mange positive resultater, bortsett fra Oldham, og jeg synes det går bra.

Liverpools landslagsspillere vil i løpet av dagen returnere til Melwood for forberedelser til West Bromwich-kampen på mandag.
- Landslagspausene kan være frustrerende, men vi vet at landskampene kommer. Vi må håndtere dem på best mulig måte. Heldigvis for oss har vi mange spillere som er på landslagsoppdrag. Det viser hvor mange gode spillere vi har i klubben.

- Vi kommer til å fortsette der vi slapp, gjøre samme jobben som vi gjorde før oppholdet og ta med oss det inn i kampen på mandag kveld.