- Vi viste United for stor respekt

Stewart Downing synes Liverpool viste Manchester United for stor respekt i 1.omgang, men etter pause hevet laget spillet. Han mener merseysiderne hadde fortjent ett poeng.

- Vi er skuffet over at vi ikke fikk med oss noe fra kampen. Vi burde ha fått uavgjort, sier Stewart Downing til Liverpool Echo.

- Vi lot dem kontrollere i 1. omgang. Vi lå for langt tilbake og tillot dem å ha ballen så mye. Vi viste United for stor respekt. Manageren understreket i pausen at vi måtte stå på og sette dem under større press når de hadde ballen.

- Han sa at dersom vi kunne legge press på dem, vilel de bli trøtte og vi ville få sjanser. Vi gjorde det. Dere så at vi spilte lengre fremme på banen i andre omgang.

- Jeg synes prestasjonen i andre omgang var meget god. De siste 20 minuttene hadde vi overtaket. Man kunne ane at fansen deres ble nervøse, og Alex Ferguson ropte ut mange instruksjoner. Vi gjorde dem litt usikre og skapte mange sjanser.

Daniel Sturridge ble byttet inn i pausen. Spissen reduserte og skapte spenning mot slutten. Han har nå to mål på to kamper etter overgangen fra Chelsea.
- Ved å sette inn Sturridge kom vi kanskje lengre opp i banen. Vi fikk støtte til Luis Suarez helt femme. Han var trolig litt frustrert før det.

- Det er hva Sturridge tilfører. Han kan komme inn i bakrommet, og han besitter fart og styrke. Dere så det på måten han scoret.

- Vi er skuffet over å ha tapt, men det er oppmuntrende at vi skapte så mange sjanser. Ikke mange lag vil komme hit og spille slik vi gjorde i 2.omgang.

Liverpool Echo melder at Fabio Borini kom helskinnet gjennom den halvtimen han fikk på banen. Dette var spissens første opptreden for Liverpool siden begynnelsen av oktober. Italieneren har vært ute med et brukket ben i foten.