- Viktig med fortsterkninger i januar

Kenny Dalglish mener riktige spillerforsterkninger i januar vil være viktig for å henge med i toppen av Premier League frem til sesongslutt. Tror Luis Suarez blir værende.

Liverpool har vunnet syv av elleve Premier League-kamper denne sesongen. Kun Arsenal ligger foran på tabellen. Sammen med Southampton har de røde mottatt ros for sesongstarten.

- Det er de to som har vært overraskelseslagene hittil denne sesongen. De ser ut til å være lagene som spiller med mest frihet, skriver Kenny Dalglish i sin spalte i Daily Mirror.

- De ser friske og ivrige ut. Jeg tror begge har hatt hjelp av at de ikke trenger å tenke e-cup denne sesongen.

- Selvsagt ønsker du å være involvert i Champions League og Europa League, men noen ganger kan du bruke fraværet fra disse turneringene til din fordel.

- Vi er ennå ikke en tredjedel inn i sesongen, men vi er ikke langt unna. Det kommer til et punkt hvor man må ta Southampton og Liverpool seriøst.

- Ingen har egentlig ansett noen av dem - spesielt «The Saints» - som seriøse utfordrere til en topp fire-plassering denne sesongen.

- Men de høster fruktene av at de ikke trenger å tilpasse seg ny manager, slik mange av de ledende klubbene må gjøre.

- Det har kommet til den fasen nå, dersom de handler i januar, at de begge kanskje har en reell mulighet til å forbli der oppe.

- Vi vet at topplagene kommer til å forsterke. Manchester United, Arsenal, Chelsea og Manchester City kommer til å handle i neste vinduet.

- Så dersom de kan, om finansene tillater, må Liverpool og Southampton gjøre det samme. Hvis de kan gjøre det, kan belønningen bli betydelig. De befinner seg i en god posisjon. Nå må de prøve å gripe muligheten.

- Det vil bli spekulasjoner om Luis Suarez forlater de røde. Det er det alltid, men jeg tror ikke han kommer til å gå noen steder.

- Han trives i dette Liverpool-laget, og alle på Anfield vet at han er viktig for fortsatt å være utfordrere.