- Vil ikke nøle med å bruke ungguttene

Brendan Rodgers sier han ikke vil nøle med å benytte unge gutter som Andre Wisdom og Raheem Sterling på Old Trafford i morgen, dersom han anser disse som best egnet for jobben.

- Jeg har ingen frykt når det gjelder spillernes alder, så lenge spilleren har den rette karakterstyrken. Du trenger karakterstyrke for å spille i store kamper. Dersom jeg velger å benytte Andre Wisdom, så er jeg ikke i tvil om at han har de riktige kvalitetene. Han er en veldig fornuftig ung herremann, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Andre har vist flere ganger denne sesongen at han har karakterstyrke. Og alle har sett Raheem Sterlings ferd fra reservelagsspiller til landslgsspiller i løpet av kort tid. For å klare noe slikt må du være i stand til å håndtere press. Til å være en ung mann på 18 år har han håndtert dette veldig bra. Dersom han blir valgt til å spille, vil jeg ikke være bekymret for ham.

- Vi har også flere spillere som har vært med på kamper som dette i mange år. Spillere som Carra, Steven, Pepe og Daniel Agger. De skjønner hva klubben handler om, og betydningen av disse kampene. Dette er alles ansvar, inkludert mg selv. Jeg skal ta ut et lag som skal representere klubben på riktig måte. Om det er mot Manchester United eller et annet lag, spiller ingen rolle.