- Vil lære mye om spillerstallen

Brendan Rodgers mener han vil lære mye om spillerstallen han har til rådighet i de to kommende bortekampene mot Manchester City og Chelsea.

- Vi vil trolig lære mye om troppen i disse kampene. Jeg vet hva førsteelleveren kan utrette. Vi har alle sett hva dette laget kan gjøre. Vi kjenner til alle skadene, men vi må likevel gå til disse kampene med den samme karismaen og samme aggressiviteten i vårt spill, og opptre med samme intensitet. Vi må jobbe som ville dyr når vi ikke har ballen, slo Rodgers fast under sin pressekonferanse i dag.

Manchester City har vunnet alle sine åtte hjemmekamper, og har scoret flest mål i ligaen med sine 51.

- Vi vet at Manchester City er et vanskelig sted å besøke. De har ikke tapt på hjemmebane, og har vunnet alle kamper i sin egen hule, så de har selvsagt selvtilliten i orden på hjemmebane akkurat som vi har det. De scorer mål, men de slipper også inn en del mål, så det bør bli en veldig god kamp.

- Vi fokuserer på denne kampen, og kun på denne kampen. Vi vet vi er i stand til å holde godt på ballen for øyeblikket, så vi ser frem til matchen.

På spørsmål om Liverpool blir laget som ødelegger Citys flotte hjemmestatistikk svarte Rodgers som følger:

- Det blir i alle fall et lag som reiser dit og er modige nok til å spille sitt eget spill, og også får den lille flaksen du trenger for å klare det.

- Vi var bedre enn Manchester City i begge kampene forrige sesong, og burde ha vunnet både på hjemme- og bortebane. Men vi gjorde feil som kostet oss dyrt, og endte opp med å spille uavgjort i begge kampene. Så de er også klar over at vi har et veldig godt lag. Vi reiser dit i god form, og har selvtilliten i orden. Alle kan se hvor modige våre spillere er.

- Manchester City har en tropp som er blitt bygget for å kjempe om alle trofeene i verden, ikke bare Premier League-trofeet. Så vi forstår størrelsen på oppgaven vi står overfor. Men vi har vist oss som det beste laget i løpet av de siste 17 ukene, og vi vet at dette er en god mulighet for oss til å fortsette den gode resultatrekken.