- Visste ikke hvordan jeg skulle feire

En glad og lettet Jordon Ibe scoret i dag sitt første mål for Liverpools førstelag, men 17-åringen som er blitt flyttet opp på Melwood hadde ikke tenkt ut på forhånd hvordan han skulle juble for fulltrefferen.

- Det føltes veldig bra, spesielt det å score og få spille med førstelaget, uttalte Jordan Ibe til LFC TV etter kampen mot Preston. Unggutten scoret et av målene i 4-0 seieren.

- Jeg ventet på at ballen skulle kommer over mållinjen, jeg hadde ingen feiring klar så jeg bare tok hendene foran ansiktet. Jeg var så lettet og så på Brendan.

- Jeg har alltid ønsket å score i en viktig kamp, spesielt for førstelaget, slik at jeg ble så glad da jeg så den gikk inn.

17-åringen har denne sommeren blitt flyttet opp på Melwood, etter at han debuterte i Premier League i den siste kampen mot QPR forrige sesong.

- Pre-season har gått bra. Vi har gjort en del hardt arbeid, med løping og hva det måtte være. Jeg bare prøver å lære av førstelagsspillerne, og vise hva jeg kan.

- Sjefen lærer meg mye, spesielt om forsvarsspill. Hva jeg skal gjøre når jeg ikke har ballen, når jeg skal trekke innover og holde øye med back og midtstopper, å vite hva jeg skal gjøre når jeg ikke har ballen.

- Forhåpentligvis kan jeg spille stabilt bra og igjen få sjansen med førstelaget. Forhåpentligvis score et mål igjen og hjelpe troppen til å gjøre det bra denne sesongen.