23 poeng mer i 2013 enn i 2012

Brendan Rodgers er godt fornøyd med hva Liverpool har prestert i 2013, og tror på ytterligere fremgang i 2014. De røde sanket 69 poeng i 2013 mot 46 poeng 2012.

Liverpool ligger på 5.plass i Premier League med 36 poeng og en målforskjell på +21. Ved årsskiftet i fjor lå de røde på 9.plass med 28 poeng og en målforskjell +5. Den gang hadde laget også spilt en kamp mer.

 - Jeg synes troppen har vært enestående det seneste året, fra januar og frem til nå, uttalte Brendan Rodgers på Melwood tidligere i dag.

- Det er en flott spillergruppe. Vi jobber med å ta laget fremover. Hvis vi kan fortsette med denne innsatsen og lysten til å jobbe hardere, vil vi kunne ta oss videre i 2014.

- Det jeg har lært, eller hva som har blitt mer forsterket egentlig, er motet til spillerne. De har vært strålende i de seneste kampene, selv i de to meget vanskelige kampene mot de to beste spillertroppene i landet.

- Jeg synes det viser hvordan spillerne har prestert ved at vi har 23 poeng mer i dette kalenderåret enn i fjor.

- De har vært utmerket til å være modige med ball og ha mot til å angripe. De seneste par kampene har vist at vi fortsatt ønsker å utvikle troppen.

- Vi vet at vi har langt igjen, men spillerne har vist mye stolthet i sin arbeidsmoral og innsats.

- Vi var uheldige som fikk møte City og Chelsea borte i to påfølgende kamper, men troppen har vært storartet. Hvis vi kan fortsette å vise mot og ha kvalitet resten av sesongen, samt styrke troppen, vil vi være der oppe.