90 minutter for Lucas

Lucas spilte for Brasil i 2-0-seieren mot Zambia. Ilori fikk 90 minutter for Portugal U21. England U19 videre i EM-kvalik med Ibe på benken. Uavgjort for O’Hanlon og Cleary. Ward ubenyttet reserve.

Lucas Leiva spilte samtlige minutter i sin 22. landskamp da Brasil vant 2-0 mot Zambia i en privatlandskamp i Bejing.  Oscar (59’) og Dede (65’) nettet for VM-vertene. Tidligere Liverpool-keeper Diego Cavalieri voktet målet for Brasil.

Tiago Ilori var på banen i 90 minutter for Portugal U21 i 2-0-seieren borte mot Aserbajdsjan U21. Portugiserne står med full pott på tre kamper i EM-kvalifiseringen.

England U19 er klar for Eliterunden i EM-kvalifiseringen etter 1-0 mot Sveits U19. Derbys Mason Bennett nettet vinnermålet i det 34. minutt. Jordon Ibe var ubenyttet reserve. Seieren sendte engelskmennene til topps i gruppe 9.

Irland U19 var allerede videre til Eliterunden i EM-kvalifiseringen før siste gruppespillskamp i Trelleborg. Irene sikret gruppeseieren med 1-1 mot Bosnia & Hercegovina. Alex O’Hanlon spilte hele kampen, mens Daniel Cleary fikk sine første spilleminutter i kvalifiseringen da han ble byttet inn i pausen.

Keeper Danny Ward satt på benken da Wales U21 slo San Marino U21 4-0 i en EM-kvalifiseringskamp i Bangor.