Adorjan scoret og ble utvist

Krisztian Adorjan både scoret og fikk rødt kort i sin første kamp fra start for Groningen i nederlandsk Æresdivisjon. Pepe Reina holdt buret rent i debuten.

Krisztian Adorjan var i Groningens startoppstilling for første gang denne sesongen i dagens bortemøte med Go Ahead Eagles. Midtbanespilleren hadde en avslutning i tverrligger, før han utlignet til 2-2 i det 54. minutt.

I det 68. minutt fikk ungareren direkte rødt kort for en albue mot en motspiller. Det rapporteres at dommeravgjørelsen var meget streng.

Groningen ble senere redusert til ni spillere, men laget klarte likevel å sikre ett poeng med en utligning til 3-3 noen minutter før full tid.

Pepe Reina debuterte for Napoli og Rafael Benitez ledet laget for første gang i en offisiell kamp i Serie A-premieren mot Bologna. Den utlånte Liverpool-keeperen holdt buret da Napoli vant 3-0 hjemme.