Advarer Mkhitaryan mot Liverpool

Henrikh Mkhitaryans sjef i Shakhtar Donetsk, Mircea Lucescu, advarer midtbanespilleren mot å skrive under for Liverpool.

Det virker som Mkhitaryan foretrekker en overgang til Liverpool, men Lucescu er ikke overbevist om at armeneren gjør et smart valg.

- Det er hans avgjørelse og hans ønske, men han har fortsatt muligheten til å ombestemme seg, for jeg tror han begår en stor tabbe, siteres Lucescu av Mirror.

- Jeg kan forstå ønsket om å forlate vår klubb dersom han har sjansen til å gå til en klubb som er bedre en Shakhtar, slik som Barcelona og Real Madrid, men det er ikke mange klubber som er bedre enn vår, og i alle fall ikke klubber som Liverpool og Tottenham, fortsetter Lucescu.

- Vi er en sterk klubb med 50 000 lidenskapelige tilskuere på tribunene hver uke. Hvert eneste år kjemper vi om ligatittelen, cupene og er med i Champions Leauge. Hele laget har hjulpet ham å bli den spilleren han er nå, for alle har gitt ham sjansen til å komme inn i straffeområdet og score målene som har gjort ham ettertraktet.

- Vår klubb er bra for ham, og han tar feil dersom han tror det er mange lag som er bedre enn dette, avslutter Lucescu.

Mirror hevder at Mkhitaryan er oppsatt på å tvinge gjennom en overgang, selv om det for kjøpende klubb er vanskelige forhandlinger på grunn av at det finnes en tredjepart med eierinteresser i Mkhitaryan med base i Armenia.

Tabloidavisen hevder at Mkhitaryan har bestemt seg for at han vil til Liverpool, selv om Tottenham og Borussa Dortmund har kommet på banen de siste ukene. Liverpool har kommet mye lenger i de kompliserte forhandlingene med den nevnte tredjeparten enn de to andre klubbene, ifølge Mirror.