Agger er ikke til salgs

Liverpool er ikke interessert i å selge Daniel Agger, til tross for interessen fra kjøpekåte Monaco.

Daniel Agger er den siste som linkes til Monaco, som allerede har brukt over en milliard kroner på overgangsmarkedet denne sommeren. De røde har allerede mistet Jamie Carragher, mens Sebastian Coates og Martin Skrtel stadig linkes til andre klubber. Andy Hunter i The Guardian skriver at Liverpool føler seg trygge på at de vil beholde dansken også i sommer.

Til tross for hva som har blitt rapportert i fransk media, har ikke Liverpool mottatt noen henvendelse om 28-åringen, og dersom den skulle komme er ikke klubben interessert i noen avtale om salg.

Agger ble sterkt linket til klubber som Manchester City og Barcelona forrige sommer, men ble værende på Anfield, hvor han denne sesongen har dannet stopperpar med Jamie Carragher.

Velinformerte Hunter skriver videre at Rodgers vil handle minst to defensive forsterkninger i sommer, og at Schalke sin greske stopper Kyriakos Papadopolous og Sporting Lisboas Tiago IIori fortsatt er hovedprioritetene, sammen med Shakthar Donetsk-spilleren Henrikh Mkhitaryan.