Agger takker Rodgers

Daniel Agger er i ferd med å fullføre sin første sesong i helrødt uten skader, og dansken takker Brendan Rodgers og hans trenerstab for at han har fått være frisk.

Ifølge sporten.dk har Daniel Agger hatt 22 skader siden han kom til Liverpool i 2006, hvorav 18 av dem har vært etter 2008. Denne sesongen har midtstopperen spilt 29 av 30 kamper i Premier League, hvor den ene han mistet var som følge av suspensjon etter et rødt kort i åpningskampen mot West Bromwich.

- For meg dreier deg seg om å være i kampform, og det må en si at jeg har vært i år, forklarer Agger. – Jeg har ikke mistet en kamp som følge av skade og det tror jeg må være første gang i min karriere.

- Brendan Rodgers er uten tvil årsaken til at jeg har spilt alle kampene denne sesongen, og det er jeg nødt til å være fornøyd med. Det måtte den riktige manageren for å få det til, da jeg vil gi hele trenerteamet men spesielt manageren kredit for dette. Det er han, og ikke jeg, som har tilpasset treningen spesielt for meg.

- Det er kommet inn et nytt trenerteam som har en form for trening hvor man tar hensyn til den enkelte, og det er noe som jeg har hatt bruk for. Min treningsmengde har blitt gradert ned, mens restitusjonstiden har blitt økt. Til slutt har jeg fått muligheten til å gjøre mer individuelle øvelser i styrkerommet. Alt har hjulpet meg.

- Dette er en klubb som ønsker å vinne trofeer og det er også hva jeg ønsker, begynner Daniel om årets sesong. – Jeg ville ikke vært i Liverpool om jeg ikke trodde på at vi kan vinne noe.

- Det vil ikke skje i år, da den spillestilen som nå er blitt innført ikke helt sitter ennå, men jeg synes totalt sett at vi har spilt god fotball.

- Det har vært et par blemmer underveis, og det har noe med stabilitet å gjøre samt at vi må få en bredere spillerstall. Det er hva vi arbeider med. Hvis vi kan holde det samme nivået i flere kamper vil det bli mer artig til neste sesong.